Magyar Isten-tudat

Az EGY útján járók véleménye,
építő (+/–)  gondolatai

Mindenki az EGY útján jár, hisz nem létezik más út. A legtöbben a KÉTségbe esés útvesztőjén (a szétszedett EGY, az Y valamelyik szárán) toporognak, ahelyett, hogy tovább lépnének a tökéletes Isteni EGY felé. Mindenki véleményére nyitottnak kell lennünk, azokéra is, akiknek esze ágában nincs továbblépni – az ő gondolataikból is épülhetünk, mi, az EGYsÉG teljességébe vissza/előre vezető út keresői. A terjedő EGY-et értés talán a KÉTségbe esés útvesztőjén toporgókra is hat, előbb utóbb – remélhetőleg!

 

Köszönöm a hozzászólásokat – minden EGY-ÉN tapasztalása segíti a visszatalálást az EGY-be!

 

 

John K. – Kanadai Magyar Németországból írta

 

Letöltöttem a kockázatosnak nyilvánított két részes Vízöntő Istenembert és messze kiemelkedetten jónak találom. Végre valakinek bátorsága volt a tömegbe rögződött
„igazságokat” megkérdőjelezni! Kitűnő és roppant részletes munka, millió ötlettel. Szerintem érdemes volna egy angol fordítást valamikorra betervezni – ami nem lesz egyszerű, mivel bizonyos dolgok, sőt kifejezések magyar vonatkozásúak – hogy a nagyvilág is megismerhesse.

 

Válaszom:

Kedves János, megtisztelő az elismerése. A tevékenységem nem bátorság kérdése, hanem kötelesség! Amikor az ember eléri közvetítő csatornáinak bizonyos mértékig történő letisztítását, és a spirituális dimenzióból érkező ismeret segíti önMAGa Lelki egyensúlyát, innentől kezdve a felismeréseit már kötelessége megosztani minden keresővel. Igen, igaza van, nézetem szerint is érdemes lenne angol nyelven is közzétenni a közvetített információt – dolgozom is ezen a feladaton. Köszönöm a megerősítést! További harmonikus haladást és előrematató együttműködést kívánok Önnek, Önnel is az EGY útján.

Tiszteletteljes üdvözlettel:

Balogh László Imre

 

* * *

N. Márta írta:

Nem tudom, lehetséges-e olyan országban nemzeti összefogást létrehozni, ahol évszázadok óta az számít, hogy ki tud jobban érvényesülni, nagyobbat markolni az emberek pénzéből (lásd.: adó, illetékek stb.), bárkit is kelljen „eltaposni” érte; ahol a bürokrácia elnyomja a szegényebb rétegeket, és élhetetlenné teszik az országot; ahol a tehetségek kénytelenek külföldre menni, hogy elismerjék a munkájukat.
Sajnos nem látom ebből az ördögi körből a kivezető – feloldozó utat. És közben félő hogy olyan emberek hinnék magukénak ezt az ügyet, mint azok a szélsőséges eszközökkel és eszmékkel tüntetők, akit a Parlament és a Rádió székháza előtt anno garázdálkodtak, hogy ezzel is rombolják az egyébként nemes eszmét.

Mi ezekre a megoldás?

 

Válaszom:

Belátom, a megoldás folyamata igen lassú lesz. A Vízöntő kor első  évszázadainak kell helyrehozni, amit a demokrácia globalizált leple alatt, vagy a vallási dogmáktól szítva az egyén századok óta vét az emberiség, a Föld, és persze elsősorban önmagával szemben. De el kell kezdenünk végre valahára. Az idő sürget, mert a spirituális tudás kora, a Vízöntő immár beköszöntött. (2010-ben!)

Sajnos az ember (külső hatásra) nagyon nehezen vezethető rá a benső egységtudatra. Azonban, a felismerés hatására, hogy tudniillik a világban valami nagyon nem stimmel, hisz a KÉTség és a megosztás egyre nagyobb feszültséget szül – az egyén könnyen megnyílik, és befogadóvá válik az EGYsÉG rendezőelve iránt. A felismerés pedig, hogy minden teremtményt azonos Lelki energiamező éltet, csodás hatással lesz a közösségekre is.

Mivel minden nemzetnek több ezer éves saját vallási, erkölcsi és politikai dogmákat kell feldolgozni és átértelmezni, a megoldás lassú folyamat, az összefogásnak pedig alulról kell kibontakozni – politikusok és papok nélkül!

Igaza van, a szélsőségesek sokat árthatnak, ám fontos tudni, hogy ők az ismeret hiánya miatt uszíthatók, mégpedig mindkét oldalon! Az EGYsÉG rendezőelve semlegesíti a szélsőségeket, mégpedig harc nélkül. (lásd a „Harc természete” témakörét) Az EGY-et értés már magától értetődővé teszi a Nemzeti összefogást, természetesen minden Nemzetállamban, nem csak Magyarországon. És a nemzetek egymás iránti tisztelete sem lesz kérdés többé! (A folyamat azért is nehézkes, mert sajnos már az egész világon megszűntek a homogén nemzetállamok!)

Ajánlom Önnek is az EGY-út módszer elsajátítását, és világossá válik, micsoda erőket szabadíthatunk fel önMAGunk kiegyensúlyozásáért, sohasem mások kárára…

Kívánom, hogy Önnel is haladjunk együtt, EGY-et értésben, az EGY útján – tovább.

Tiszteletteljes üdvözlettel:

Balogh László Imre

 

* * *

 

 

 

Boglárka írta:

Hogy maga mekkora nagy hülye!!!! Ezeket a salátákat tényleg komolyan gondolja? Mindenképpen tegye közzé a honlapon a véleményem. Nem árt, ha a többi bárány szeme is kinyílik. Ilyen marhaságokkal etetni az amúgy is elkótyagosodott embereket, szégyen-gyalázat. Üdvözletem, Boglárka

 

Válaszom:

Boglárka, egy kicsit konkrétabban fejtse ki az eszméit, hisz ebben a formában a gondolatait nem lehet „vélemény”-ként kezelni. Természetesen továbbra is várom a tárgyilagos nézeteit. Legyen nyugodt, határozott életfelfogását nem fogom megkísérelni megváltoztatni. Remélem, kiegyensúlyozott és azért általánosságban Ön is szereti és tiszteli az életet és az embereket! Egyetlen Isteni embertársunkat sem nevezhetjük „elkótyagosodott bárány”-nak, még a kényelmesen szendergőket sem!!!

Köszönöm a hozzászólását és a honlapra fordított figyelemenergiáit!

Tiszteletteljes üdvözlettel:

Balogh László Imre

 

* * *

F. Ibolya írta:

Kedves László, gratulálok a felismeréseihez, és a tevékenységéhez!!! Őszintén mindenkinek ajánlom, nyissa fel a szemét, gondolkodjon el rajta és rádöbben mekkora ősi igazságokkal fog az EGY útján szembesülni. Boglárkának pedig innen üzenem, ha felületesen olvas valamit, inkább ne mondjon negatív véleményt!!! Ez a problémája a mai magyarnak: irigynek lenni egyszerűbb, mint összetartani még azt a kicsit, amit még, nem vettek el tőlünk a hatalmasok!!! Újfent gratulálok a szerzőnek, az EMBERNEK, aki ilyen csodálatos erőfeszítéseket tesz a magyar egyetértésért.

IBOLYA

 

Válaszom:

Kedves Ibolya,

Köszönöm az elismerő szavait. Az összetartozás szüksége valóban soha nem volt ilyen időszerű, mint most, a Vízöntő kor kezdetén! Mindent el kell követnünk az ősi, természetes eredetű EGYsÉG-tudat felébresztéséért. Nincs helye semmilyen megosztásnak, jobb és baloldali (pláne szélsőséges) ideológiáknak – csak EGYSÉGES NEMEZETI gondolkodás lehetséges! Figyelmeztetnem kell, amikor az EGYsÉG útján visszatérünk az EGY-be, sokakban irigységet fog kiváltani a nyugalmunk. Sokakban értetlenséget is kelt majd, mert nem fogják fel, hogy az ő KÉTségbe esett stagnálásuk valamely mellékúton megváltoztatható lenne. A példamutatásunkkal nekik is segíthetünk – persze még így sem mindenkinek. Aki nem kéri, arra nem erőltethetjük a megváltó EGYsÉG-tudat harmóniáját, sajnos!

Tiszteletteljes üdvözlettel:

Balogh László Imre

 

* * *

Sz. András írta:

Kedves László,

Az EGY-út tanfolyam hihetetlen élmény volt. Nem is értem, hogy eddig miért nem ilyen tudatosan éltem? És a legcsodálatosabb az, hogy semmit nem kell kidobnom az eddigi életemből, pedig sokszor gondoltam vissza egyes emlékeimre, mint eget rengető hibákra és tévedésekre. Így, hogy a hibáimmal együtt már képes vagyok önmagamat teljes egyénként kezelni, elhárult minden akadály a sikeres jövőtervezésem elől. A tanfolyam óta több személy életét is feldolgoztam, olyanokét, akik meghatározói az életemnek, és eddig neheztelést éreztem irántuk. Családtagokon kívül munkatársakat, és az úgynevezett barátokat is. A megértésük és az elfogadásuk fokozatosan emeli a harmóniaszintemet, egyre kiegyensúlyozottabb vagyok. Képzeld, egy hete olyan vágyképeket is ki mertem vetíteni, hogy munkahelyet változtassak, ahol évek óta nem érzem jól magam, csak tűrtem alázatosan, és már két ajánlatot is kaptam. Ez fantasztikus, hogy a sorsomat végre képes vagyok irányítani!!! Köszönöm a teremtő energiamezőnek, hogy az EGY útjára vezetett! És persze neked is köszönöm, László, a különleges ismeret átadását!!!

Üdv:

András, EGY-utas, EGY-et értő!

 

Válaszom:

Kedves András,

Örülök a sikerednek, és elsősorban a kiegyensúlyozottságodnak – éreztem, hogy nagyon feszült voltál. Csak így tovább, dolgozz a környezet, a teremtett világ minden résztvevőjének elfogadásán, és meglásd, nem lesz körülötted semmilyen ártó energia. Már te is tudod, hogy a Lélek ismerete nem „különleges”, csak a dogmáink eddig elnyomták az érzékelésünket és a kommunikáció készségét!

Tiszteletteljes üdvözlettel:

Balogh László Imre

 

* * *

D. Ilona írta:

Kedves László,

Nagy boldogság a számomra, hogy a tanfolyam elvégzése előtt nekem módom volt egy személyes tanácsadáson is részt venni nálad, ahol bizony egy 22 éves terhet pár óra alatt sikerült együtt feldolgozni, és elengedni. Mivel mélyen hívő keresztény vagyok, 22 éve próbáltam édesanyámnak szeretetből megbocsátani, nem sikerült. Amikor rávezettél arra, hogy a kicsi gyerekkoromban a sérelmemre elkövetett tettéért bizony csak gyűlöletből lehet őt megközelíteni, nyomban képes voltam őt megérteni, a megbocsátás pedig játszi könnyedséggel bekövetkezett, majd az eredmény, a tiszteletteljes elfogadása megváltoztatta mindkettőnk életét. Már képesek vagyunk mély és őszinte tisztelettel viszonyulni egymáshoz, ami felemelő érzés. A sérelem nem felejtődött el, de az ő megértése és elfogadása felülírta a keserűségemet. Hála és köszönet érte! A foglalkozások élménye annyira felkeltette az érdeklődésemet az EGY-út tréning iránt, hogy alig vártam a részvételt. Mindenkinek ajánlanám, akinek bármi gondja van a teremtett világgal, s ha csak egy fikarcnyi keserűség is fertőzi a lelkét, az EGY útján elszáll minden kétségbeesése. A részvétel óta még őszintébb keresztény vagyok, mert tudom, hogy a dogmák helyes értelmezésével csak gazdagabb lettem. Félelem helyett egyre mélyebbről érzem Isten tiszta szavát.

László köszönöm ezt a napi szárnyalás-élményt!

Üdvözlettel:

EGY-utas Ica

 

Válaszom:

Kedves Ica,

Köszönöm a sorsnak, pontosabban a Lelki Énemnek, hogy elvezetett hozzám. Emlékezz a személyes foglalkozásainkra, micsoda felismerésekre segítettél engem. Mivel a te életednek sokkal inkább szerves része a Biblia, olyan bámulatra méltón ismered a szövegét, amely ismeretre én csak vágyakozni tudok. Több alkalommal is idéztél oda illő tanítást, amikor ismertettem veled az EGY-út módszer technikáit. E Bibliaidézetek be is kerültek a tananyagba. Sőt, azóta sokkal nagyobb hangsúlyt kap az EGY-út Spirituális-elme Kontroll módszerének Bibliai megerősítése.

Ami a személyes történetedet illeti (amit név nélkül ugyan, de fontosnak tartottam részletesen is leírni; „Az EGY útja” hangos könyv CD mellékletén közzé is tettem) a mélyen keresztény emberek nehezen szembesülnek a szüleik iránti esetleges gyűlöletérzéssel, pedig nagyon sokan ártanak, akarva, akaratlanul gyerekeiknek. A szembesülés és a feldolgozás hiánya pedig aztán egy életen át tartó menekülést okoz; a keserűség és az elfojtott gyűlölet pedig mély depresszióhoz vezet.

Ica, én köszönöm, hogy tudatosan az EGY útjára léptél, s hogy fejlődhettünk általad!

Tiszteletteljes üdvözlettel:

Balogh László Imre

 

* * *

 

B. Pannika írta:

Kedves Balogh László Imre!

Kezemben van az Ön Magyar Vízöntő Könyve.  Örülök, hogy megvettem, jó választás volt!A mű számomra újdonság már műfaját illetően is. Merész vállalkozásnak tartottam, amíg nem tudtam, mit tartalmaz.

Kellemesen csalódtam és nagyon köszönöm, hogy megosztotta velem – velünk – sokrétű gondolatait, a múltat, jelent, jövőt illetően. A magyar nyelvről, a  Magyar Nemzet ősi írásáról, a rovásírásról adott kimerítő értelmezése nagy élmény volt a számomra.

Amit a 2. Közlésben: Isten a tökéletes Egység fejezetben leirt, számomra a megerősítése volt annak, hogy másképp is lehet értelmezni a Bibliát, holott én is keresztény vagyok és hiszek az egy Istenben! De sokkal emberibb ez az Ön  által leírt közvetítés, hisz miért is ne lenne igaz, hogy Isten nem akarhat senkinek sem rosszat és mi sem kívánhatunk senkinek sem rosszat és átkozódásokat, mint ahogy a Bibliában előfordul sajnos! Én, mint Anya meg főleg egyetértek ezzel a fejezettel, pedig ugye megtapasztaltam az állítólag „Fájdalommal szülsz magzatokat”, és most örülök e dogmatikus átok nagyon világos megcáfolásának!

Összefoglalva: Megérintette szívemet, lelkemet és igazságtudatom felerősítette, amit olvastam az Ön könyvében. Nem is lehet ezen Könyvet másképp olvasni, mint fejezetenként, ahogy a Bibliát kell és így érti meg  az ember a lényegét, valamint kell lenni valami alapműveltségnek ahhoz, hogy össze tudjuk hasonlítani a dogokat!

Gratulálok a munkájához! Folytassa kérem és remélem sok „Magyar Nemzetméltóság helyreállítását” akaró ember kezébe fog kerülni e könyve!

Tisztelettel: Pannika

 

Válaszom:

Kedves Pannika,

Örömmel olvastam sorait, legalább ilyen öröm töltött el, amikor Lelkem mélyéről felszabadultak e feltáró gondolatok.

Ajánlom figyelmébe többi művemet is, köztük a legkiemelkedőbbet, az EGY-út tréning tankönyvét, hangos CD melléklettel. És természetesen szívesen látom a tréningen is, nem mindennapi élmény, elképzelheti.

Tiszteletteljes üdvözlettel:

Balogh László Imre


* * *

 

N. Mária írta:

Kedves László!

A Facebookon találtam önre, kicsit elmerültem a dolgaiban, és igencsak felkavarta az érzelmeimet. Hadd fejtsem ki a gondolataimat, talán nem vagyok egyedül, s úgy látom, a válaszaival igyekszik segíteni. Előrebocsátom, mások okulhatnak talán e párbeszédből, rajtam biztosan nem fog tudni segíteni!!!

Mindenek előtt gratulálok, hogy 52 évesen apa lett! Én 30 éves nőként kijelenthetem, nekünk nem lesz gyerekünk!!! Erre a szenvedéssel teli világra miért kéne még eggyel több lelket hoznom. Sosem szerettem a gyerekeket, már gyerekkoromban sem. Szerencsére az anyagi helyzetünk úgy alakult, hogy nem is engedhetnénk meg magunknak. A bank, akitől a lakáskölcsönt felvettük, addig csűrte-csavarta a dolgokat, míg 4-szeres áron kell visszafizetnünk neki a kölcsönt. A napi étel előteremtése is gondot okoz, arról már ne is beszéljünk, hogy a kapcsolatunk is nehezen viseli el ezt.
Magyarországon az emberek egyáltalán nem tisztelik egymást. Érzem, rossz helyre születtem! Ne várja senki tőlem, hogy ehhez a nevetséges színjátékhoz, amit itt ezen a földön életnek neveznek, jó képet vágjak. A munkahelyen is elvárják, hogy odaüljek kajaszünetben a kollégáimhoz. Mi a téma? Időjárás, pletyka másokról, politika... Mindig van nálam könyv és inkább külön eszem. A magyarok és a világ többsége birka. Mély tisztelet a kivételeknek. Semmi kedvem még egy szegény és birka embert a világra hozni. Egész életében piszkálnák a szegénysége miatt, mint engem, gyerekkoromban, és idő híján (amit a munka vesz el, megint a pénz) nem tudnám értékes emberré nevelni.

Hogy miért fordultam el a világtól? Öregkoromig fizethetjük a lakáskölcsönt és utána meg próbálunk majd megélni a szűkös kis nyugdíjunkból (ha addigra az állam el nem tapsolja azt is). Az életünk egy nagy rohanás, lemondásokkal és nélkülözésekkel teli. Naiv voltam mikor azt hittem, hogy egy olyan szegény ember, mint én, belevághat egy házvásárlásba, a családalapításról már nem is beszélve. A férjem szeretett volna gyereket, de még a saját ételünket is nehezen vesszük meg.
A magyar emberek jóságát meg inkább hagyjuk. Akkora a nyomás a munkaerő piacon és a hétköznapi életet-megélhetést is csak napról-napra nehezíti az állam, hogy nincs olyan kollégám, ismerősöm, aki ne lenne feszült, ingerlékeny. Csak azok normálisak (egyenlőre), akik még fiatalok és a szüleikkel élnek. Ők viszont idegesítően, bár érthetően nem látják át milyen az igazi élet, mikor már nem gondoskodnak róluk.
Az hogy van-e újjászületés, túlvilág, „Isten”, azt hiszem, sőt tudom, hogy senki se mondhatja meg biztosan. Lehet az embernek hite vagy meggyőződése, az igazat akkor is csak halála után tudja meg. Viszont én tényleg nem látnám értelmét az életnek, ha nem hinnék abban, hogy halálom után a lelkem valami jó helyre kerül. Mondogassa csak nyugodtan mindenkinek, hogy nincs halál utáni élet és vegye el a maradék reményüket is. Maga szerint miért a legtöbb a magyar öngyilkos? Mert nincs remény. Ha hit lenne, lenne remény is csak sajnos már nem kötelező a vallásoktatás. Lehet bármilyen szép is a világ, a Föld, ha te itt kidolgozod a beled éhbérért. És ha netán, valami csoda folytán megérnéd a nyugdíjat, akkor azt is elveszik tőled, vagy testileg-lelkileg megtörten próbálnád élvezni a semmittevést.
Dióhéjban ennyi a véleményem, nem kell velem egyet értenie. Nem azt az életet éli, amit én. A környezetemben is vannak egy páran (nem sokan) akiknek nincs svájci frankos kölcsöne, és látom rajtuk, hogy nem értik, min mennek keresztül az ilyen emberek. Boldog együgyűség!
Remélem önnek azért szép élete lesz, és fel tudja nevelni a gyerekét! Minden jót kívánok! A módszerével meg próbáljon segíteni az embereknek, ugyan nem látom, hogyan sikerülhet, nekem biztosan nem tudna. Meg se próbálja, kérem!

Mária

 

Válaszom:

Kedves Mária sajnos tényleg nincs egyedül a gondjaival, és talán sokan Önhöz hasonlóan is gondolkodnak, és ugyanígy kezelik e terhektől sújtott, kilátástalannak tűnő életet. Olyan nincs, hogy Önnek nem lehetne segíteni, csak be kellene lássa, hogy minden mélypontból az első lépés már kifelé vezet – s ez nemcsak üres szlogen! Az első lépés megtételéhez állhatnék oda Ön mellé is, mintegy mankóul, amíg a méltóságtudatát megerősítenénk. De ezt nyilván nem lehet erőltetni. Azért pár gondolatot képernyőre vetek, talán megfontolás tárgyává teszi.

Az EGY útján a teljességben való tiszta érzékelés a cél – tehát nem kizárólag spirituálisan törekszünk a tiszta felfogásra, hanem a külvilág rejtett összefüggéseit is igyekszünk megfejteni. Bizonyos kérdések tisztázása segítheti a hibás döntéseink feldolgozását: ilyen például a bankok csapdája mögötti érdek; a multik térhódítása, ezáltal a rabszolgabérek befagyasztása; a nemzeti értékeink háttérbe szorítása, újításaink elnyomása, önellátásunk korlátozása, vagy a politikai nemzetmegosztás háttere. Amíg ezekben a kérdésekben nem látunk tisztán, addig csak magunkat hibáztatjuk, amiért kilátástalan helyzetbe juttattuk magunkat – holott a kétségbeesés állapotába tudatosan terelik és tartják az embereket, világszerte!!! (Persze nem véletlen, hogy a magyarságot kicsit fokozottabban!) Az ok a KÉTségbe esett ember kiszolgáltatottsága, ezáltal veszélytelensége. Amikor meg úgy tűnik, hogy a kétségbeesett ember veszélyessé válik (gondolok itt a szélsőségesek kirohanásaira) – nyugodtak lehetünk, őket is manipulálják, és a háttérerő érdekei szerint uszítják.

 

Ön a kötelező hitoktatást hiányolja. Valóban szükség lenne a szeretet terjedésére, hisz olyan mérhetetlen szeretetéhséggel találkozom én is, hogy az már kétségbeejtő. Ugyanakkor nem látom a 2000 éve létező „szeretet-vallás” tényleges hatékonyságát. Tudom is, hogy hol a gond: az alázatos Isten FÉL-elem nem engedi, hogy a gyűlöletérzéssel szembesüljünk, és eredményesen feldolgozhassuk, az elengedéséért. A dogma legfőbb mulasztása éppen az istentudás teljességének tiltása! Gondoljunk az eredendő bűn tanítására, hogy tudniillik Isten szemében bűn lenne a Jin (gonosz) és a Jang (jóság) tudása. No ezt a tanítást alaposan félremagyarázzák, azok, akiknek nem áll érdekében, hogy az EGY-ÉN elérje a benső Isteni teljesség méltóságát. Az ilyen EGY-ÉN ugyanis irányíthatatlan lenne. A teremtett lét összefüggéseit tisztán érzékelő és értő EGY-ÉN nem terelhető sem banki csapdákba, sem politikai nemzetcsatákba…

 

De mi a teendő, ha már nyakig benne vagyunk a csapdáikban???

 

Megérteni a teremtés legfőbb törvényét, az EGYsÉG rendezőelvét!

Megérteni a Jin és Jang közös forrását, ezáltal a természetes szentháromságot.

Megérteni, hogy mindig a közös forrás a lényeg, még a szeretet/gyűlölet esetén is!

Megtalálni ezt az éltető forrást, és megérteni az egyéniségemet tápláló energiát.

Megérteni a saját helyemet és feladatomat a teremtett világban – mint Lelki lény!

Elfogadni magamat a hiányosságaimmal, tévedéseimmel és erényeimmel együtt!

Megérteni és elfogadni a családfám rendszerét, benne szilárd gyökérzetű ÉN-emet.

Kialakítani a nemzeti hovatartozás méltóságtudatát, megerősítve a nemzetgyökereket.

Bölcsességforrássá nemesíteni mind a nemzeti, mind az egyéni múltam tapasztalatait.

Elsajátítani az átértékelt múlt felhasználását a vágyott jövő megtervezése céljából.

 –… és rohamléptekkel haladhat kifelé a banki/politikai/hitdogma csapdákból…

 

Teljesen mindegy, hogy a múltja milyen hibás döntéseket tartalmaz, és mennyire mélyre süllyedt az érdekkörök csapdájában, mindenki múltja átalakítható, és felhasználhatóvá tehető egy vágyott jövő megtervezéséhez!!!!!!!! Ezt garantálom!

Ehhez a nem kis feladathoz 3 technika is a rendelkezésünkre áll, méghozzá az EGY-út képletének három-ismeretlenes egyenlete keretén belül. Csak a változtatás igényének szikrájának kell fellobbanni Önben is, és kérnie kell a segítséget – és állunk a rendelkezésére. A tanfolyam hozza a leggyorsabb eredményt, hisz a három gyakorlati sorsformáló technika egy nap alatt átadható!

 

Még egy fontos felvetés. A halál utáni lét kérdése, illetve az újjászületés dogmája.

A véleménynyilvánításából kitűnik az érthető felületesség! Nemhogy nem akarom elvenni a kilátástalan emberek egyetlen reménysugarát, a halál utáni lét hitét – épp ellenkezőleg! Az EGY útjának lényegi felismerése éppen a halál, a testi elmúlás átértelmezése: a test (természetes!!!) elmúlása egy új Lelki EGY-ÉN születése; ez a tényleges feltámadás, a testi béklyó levetése, megtérés a teremtő forráshoz, a legszabadabb szárnyalás megvalósítása Isten spirituális társadalmában. Ez a teremtés célja és lényege! A Jin és Jang teljességének tökéletes spirituális társadalma nem születhet meg másként, csakis a Jin és Jang polaritásának szétválasztott fizikai rezgésén át, a testben. Ez a felfogás adja a fizikai lét legcsodálatosabb értelmét: a testemben egy új Isteni EGY-ÉN megszületését dédelgetem! Mint a magzatát nevelő anya, a méhén belül, a tudatos, EGY-et értő EGY-ÉN egy életen át dédelgeti Isteni Lelkét, vele a legszorosabb együttműködésben, hogy a fizikai/Lelki lét méltóságteljes szárnyalás, életimádat lehessen!

 

És mi a helyzet a 4500 éves múltra visszatekintő karmikus reinkarnáció dogmájával?

 

A létező legártalmasabb egyházpolitikai dogma, mert a kasztrendszer szolgalelkű alázatát várja el, cserébe egy jövőbeni új, és jobb élet illuzórikus reményéért.

 

Az EGY útján a karmikus reinkarnációról minden lehetséges ismeretet feltárunk, és megdönthetetlen érvekkel igazoljuk a létezhetetlenségét!!! A tökéletes (!) Isteni Lélek nem hibázik, nincs miért visszatérnie; vezekelni, javulni nem ölt új testet! Ugyanakkor a feltámadt Lélek bármiben megtestesülhet, hogy átélje a teremtés csodáját. Hogy ki hibázik, az Egó melyik rétege követi el a kétségek hibáit/bűneit, ez is alátámasztást nyer az EGY útján. A halálban, a feltámadó Lélek ezt a réteget is leveti, együtt a test béklyóival. A „túlvilágon”, Isten spirituális társadalmában már a hibátlan, tökéletes Isteni Lélek EGY-ÉN születik meg.

Miért is kellene visszajönnie???

Ha megismerjük az Egó szerkezetét, a gátló tényezőket képesek leszünk átkódolni, és a párbeszéd elől elhárul minden akadály. (Ezt a technikát is megtanuljuk az EGY-út tréningen) Nemcsak az Isteni Énünkkel lesz érthető a párbeszéd, de a többi embertársunkkal is nyíltabb, és önzetlenebb kommunikáció alakul ki, ugyanakkor az Akasha krónika ismeretei is elérhetővé válnak.

 

Mindenkinek garantálhatom, hogy az EGY útján elérheti e tiszta kommunikációt, amely a fennkölt életimádatot jellemzi! Tartson velem Ön is az EGY útján!

 

Tiszteletteljes üdvözlettel:

Balogh László Imre

 

Kezdőlap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Balogh László Imre
parapszichológus,
létezéskutató,
médium-író
h o n l a p j a

2009. április 5. óta

Egyutt az EGY-utjan: